my blogger's frenzz

Khamis, 24 Mac 2011

saye de 1 soklan~~


teheeeee...dgn segala k'sopanan & 'k'sipuan che' nk tnya kt hang pa sume la...
pe pendpat hang pa sume dgn trademark fesyen baru che' ni?..alaaa, yg de buterplai jantan kt atas pale che' tu??
santek dak???..tak??..chumel??..
de gaye , muthu & kechumilan tak?
che' pun nk try peshen2 anak muda leni, tp che' segan kalo nk ikot pesyen Hana Tajima tu..die xpela, die mmg santekk, die pkai tudung bawal x gosok pun santek..huhu..
che' segan nk pkai reben2 cam Fatin Liyana tu, die pun spesies cm cik Hana tu jgk la, kalo die ltak key chain kt atas kepale pun org ckp die stil chumill..
yg buterplai ni je yg mampu che' pakai m'ikot tahap kejantanan keyakinan che'..teheee..
hang pa plak rase cmne??..kalo sesuai gtau la..kalo x sesuai hangpa kenyit2 mate dh la yep..
che' xsanggup nk terima kenyataan yg che' langsung x s'tanding ngn Hana Tajima & Fatin Liyana..cesss..

sekian soklan hampehh cepucemas dr che',,,

4 ulasan:

ALFALORA MOHD MUSTAFA berkata...

peduli pe org nak kata..yg penting confident..dan selalu rasa diri kite cantik...heeee

adriea berkata...

butterfly tu cantek.. beli kat mane ek =)

^^iera wania^^ berkata...

lora : o0 yeahhh..kire sesuai la ni ekk??..huhuhu...

adriea: kt uptown mines yg baru, dpn kondo the heritage, sgt mulah juga..rm3 jekk..
cpt2 serbu sblom k'habisan..hehehehe~~

Heidy berkata...

kak ira!! nak satu butterplai!!!! haha~~