my blogger's frenzz

Ahad, 16 November 2008

~oh BiE & B0o..saYangKu UntuKmu~


hehe..ni la bucuk aku..seko "biE" n seko agi "Bo0"..bese la..jantan n btine..msti la laen jantina..kalo x seksa batin bnatag ni..hehe..

ni nk story le ckit..awal sem bru ni mama n ayah adiahkan hamster 2 eko..dh aku asyik m'rengek2 je nk bela hmster..tp hamster 2 grag mak oiii..nk mmpus..ckit2 nk gigit..aku cuit ckit je dh m'latah..terlangkup sangkar..ish.ish,ish..pastu asyik maen wrestling lak..aku ingt ngh grau2..tp pd 1 pagi yg hening,ngh aku belek2 sgkar tibe2 aku t'lihat seko hamster aku dh t'bungkang..waaaaaaa..gnasnye maen wrestling..smpai mati..kuikuikui..

aku x report kt parents aku,t kene bambu..so,aku crik inisiatif sndri..ak crik seko ag sbgai p'ganti..tp stil maen wrestling2 gk..tensen tol aku..cmne nk wt ekk..last2 aku kol abg aku,aku ckp nk bg adiah..aku bg ler hmster grag+gnas+melatah 2 kt dier..hehe..pndai2 la ko jage abg oii.xkuase i..hoho..

biler dh stabil ckit emosi aku,bru aku bli seko lg yg btine..n kekal smpai skrg..bhgie tol aku tgk..hehe..tp nape xde bby agi ni..aku dh xsabo nk dpt cucu..muahahaha..

sjak aku de hmster ni rmai lak yg suke lpak kt blik aku..ish,ish..xpe la..ikut korg la..jnji hmster aku x mati kene gomol..kihkih..

~kAwaN, SahaBat & tEmaN~

aku punyai kwn yg yg same2 menghabis waktu di kelas kuliah dan menyusuri jalan ke kafetaria..tp mampukah kwn2 ku ini menjadi sahabat??
aku mempunyai sahabat yg same2 bersukaria di hujung minggu..m'habiskan waktu b'shoping atau m'nonton wyg..berceloteh serta bergurau..berhibur serta bertikam lidah..tp bolehkah sahabat2 ku ini menjadi teman??
aku m'punyai teman yg bisa menatap tawa dan hiba ku..di sisi ku tika susah & senang..menyelami masalah & musibah ..b'kongsi kejayaan & k'gembiraan..
antara kwn,sahabat & teman..ku perlukan semua tuk m'lengkapkan idup aku..
mekaseh pd sume..luv u all..Muahh!!..^^


video

Baby I love you and i'll never let you go But if I have to boy I think that you should know

All the love we make can never be erase

And i promise you that you will never be replaced

Baby I love you and I'll never let you go But if I have to boy I think that you should know

All the love we make can never be erase

And i promise you that you will never be replaced
I love you yes i do I'll be with you as long as you want me too

Until the end of time From the day I met you I know we've be together And now I know I wanna be with you forever
I wanna marry you and i wanna have your kids

Thinking never compare to feel enough to kisses

I can say i'm truly happy to the same

You've made me think I'll die and live my life hesitate

There's never been no doubt in my mind That i'll regret ever having you by my side

But if the day come that i'll have to let you go

I think that something I should probadly let you know

With everything that i spent with you

Then i will miss you cuz i'm happy that i have you at all

I feel for you yes i do I'll be with you as long as you want me to Until the end of time

~ 2 my sweetheart..juz want u 2 know dat u 'never be replaced'..insyallah ^^ ~

~mY l0Ve sTorY..T0o neAr bUt To0 fAr~

~aku & 'Mr. K'~
orang ckp cinta itu subjektif..cinta itu bute..nape nk slhkan cinta sedangkan kita yang x mampu menilai,kita yg ilang p'timbangan,yg tersungkur mengejar cinta yg kononnya abadi..cinta dtg tnpa d pakse..cinta dtg bersulam dusta & noda...

errrrr..nape aku tulis cm org putus cnta jer..hikhikhik..sajer jer sbnrnyer..

actually aku xde la pngalaman cinta byk sgt..ni bru 1st love aku..byk lg yg aku kene blajar sal lelaki ni..hehe..aku pnyer love story bru m'jangkau usia 2 taun..stil merangkak t'kedek2 ag..nk diri pown xstabil ag..
cinta aku dkt tp jauh~~hikhik..


kepada insan yg istimewa di atiku ini,ketahuilah cintaku hanya untuk mu..jagalah atiku,jagalah hubungan ini dan jagalah kasih kita..aminn..

Sabtu, 15 November 2008

~ fAmiLy C0mE fIrsT ~


salam syg sume..i'm back tuk melalut agi..hehehe..k,kali ni nk citer sal family aku lak..gambar ni amek mase raye 2008..taun ni ler maksudnyer.. hehe..alhamdulilah stil lg leh sambut rayer ame2 1 family..yele..mane tau kalo abg ak dh tawen..mesti de taun yg xckup korum..huhuhu..mesti m'ngisnyer mak aku..kehkehkeh..
ok2..fmly ak de sorang ayah & sorang mak..hehe..plik plak kalo aku ckap de 2 ayah nnti..ramai kwn2 aku tanyer yg ayah aku ni bounser(tol ke aku eja ni?) ker?..aku jwb mmg arr ayah aku bounser..bounser family aku..hahahaha..mak aku yg lovely ni lak mmg baek ati..huhuhu..tp kalo dtg angin kus2 dier..ish.ish..xdapek den nk nolong..bese la~~~2 kan mak..hikhik..mak aku kalo msk mmg bombastik mkn drumstik ngan chopstik..tp mlgnyer..bakat 2 x mengalir lm diri aku..that maner t'pesong pown aku xtau..bab2 msk ni mmg failed,tp bab makn mmg aku lulus dengan cemerlang..yeahhhh..hahaha..2 yg bambam ckit..ckit je tau..ok la tuut..kehkeh..aku de 4 orang sibling..2 abg n 1 adik laki..i'm da lucky one..ngehngeh..

ni ler ruper2 bodyguard aku yg busybody..yg bju biru abg 1st..namer dier aku pggil "iwan"..korang leh pggil..ermmmm..ikut korang la nk pggil aper..hikhik..stdy lg kt MFI:UniKL bangi..amek kos mikrocip?mikrotonik?ubat tonik?,,thah la..aku pown xphm gk..kehkeh..bkn lm bidang kuase aku..sjak akhir2 ni dier baek ckit angn aku..rjin bwk aku jln2 n mkn2..aku xtau pe motif dier..sajer nk bg aku mkin bambam kot..yela,xkn la nk pau duit aku..aku pown sengkek..tp ape2 pown mekaseh ye abgku..muah!muah!..hehe..
yg bju koko 2 lak adik aku..da one & only..yg bongsu tp pling tinggi..xde la tggi sgt pownn..hehe..& yg plig aku menyampah die pling slim..jelezz aku..mkan dh la bnyak..pastu selalu mempengaruhi aku tuk mkn..so,jgn slhkn aku 200% nape aku bambam..kehkeh..ktorang pggil "adik am" cz dier bongsu..tp thah cmne de kazen aku pggil dier "abg adik am"..ish,ish..cmne tu??slh sper agknyer??..hikhik..dier baru form4..taun dpn SPM ler..study leklok yer adikku~~~turuti lgkah abg & kakakmu ke menara gading..cewahHHhh..die ni ler ank k'sygan mak aku..dier jer yg jd penglipur lare..yele..aku dh jauh..xleh nk join sebontot..sowie yer mama..anakmu ini pergi mengejar ilmu..sepurnama lg anakmu ini akan kmbali..wait 4 me~~~~ =)

hehehe..we save da best 4 da last..ni abg aku yg 2nd..grang kn muke dier..ngehngeh..aku pown tkut..kdg2 jer..kuikui..yg ni name "epit"..thah cmne dier leh TERglap lak dr adk bradik aku yg laen..dh tuhan bg,trime je la..ye x??..yg ni dh keje..baguih no..tp kedek ckit..aku mtk duit ckit nk bli kasut dier xnk bg..xpe2..dier mude ag..ngah nk enjoy..dier ni pown merapu gk..nmpak je gnas tp ati kace beb..ckit2 nk seduk..ish,xphm aku..hehe..sowie ye bro..t'ngumpat lak..kehkeh..jgn ler mrh oh abgku..cenyum le ckit..alalalalala tok..=P

~mE , mYseLf & i ~



Hehehe...xsgke aku pown mampu mengWUJUDkan blog ak sendiri..actually ak xtau nk isi pe lam blog aku ni nk nmpak cam spesel ckit dr oang lain..dah puas ak bertakafur di depan laptop aku ni,tapi agak2nye otak aku ni memang dh jem sgt kot..xde daye kretiviti yang lahir dan yg mampu aku jana untuk menghasilkan output yg superb..hahahaha..aku dah stat melalut..ni la masalah aku..pe yang kuar dari mulut aku banyak yang merepek dari kerepek..hihihihi..ok2..back to bisness..ehem..ehemm..niat dan nawaitu ak sebenarnye juz nk cube try test wt blog ni..sume kwn2 aku dh de blog sendiri..dh de tmpat tuk melalut..asal celik je mater wt blog..sampai dh xde mase tuk aku..aku sebagai insan yg tidak m'punyai blog t'pakse melalut sorang2..xde sape nk dgr curahan ati aku..waaaaa..huhuhu...tp xpe..it's ok bebeh..hikhik..whai kwn2 ku..aku pown dh de blog sendiri tau!!!!..hahahaha..
so..pade saper2 yg sudi singgah tp xmsuk kt blog aku ni..jemput2 la layan ekk..yg TERsalah singgah pown xsalah sebenarnye singgahan korang 2..wt2 jela xmalu bace blog aku ni,aku pown xmalu nk tulis blog ni..huhuhu..akhir kater..eh,salah..akhir taipan tuk episod kali ini..salam sayang wt sume..muuuaaahhh!!!