my blogger's frenzz

Ahad, 16 November 2008

~oh BiE & B0o..saYangKu UntuKmu~


hehe..ni la bucuk aku..seko "biE" n seko agi "Bo0"..bese la..jantan n btine..msti la laen jantina..kalo x seksa batin bnatag ni..hehe..

ni nk story le ckit..awal sem bru ni mama n ayah adiahkan hamster 2 eko..dh aku asyik m'rengek2 je nk bela hmster..tp hamster 2 grag mak oiii..nk mmpus..ckit2 nk gigit..aku cuit ckit je dh m'latah..terlangkup sangkar..ish.ish,ish..pastu asyik maen wrestling lak..aku ingt ngh grau2..tp pd 1 pagi yg hening,ngh aku belek2 sgkar tibe2 aku t'lihat seko hamster aku dh t'bungkang..waaaaaaa..gnasnye maen wrestling..smpai mati..kuikuikui..

aku x report kt parents aku,t kene bambu..so,aku crik inisiatif sndri..ak crik seko ag sbgai p'ganti..tp stil maen wrestling2 gk..tensen tol aku..cmne nk wt ekk..last2 aku kol abg aku,aku ckp nk bg adiah..aku bg ler hmster grag+gnas+melatah 2 kt dier..hehe..pndai2 la ko jage abg oii.xkuase i..hoho..

biler dh stabil ckit emosi aku,bru aku bli seko lg yg btine..n kekal smpai skrg..bhgie tol aku tgk..hehe..tp nape xde bby agi ni..aku dh xsabo nk dpt cucu..muahahaha..

sjak aku de hmster ni rmai lak yg suke lpak kt blik aku..ish,ish..xpe la..ikut korg la..jnji hmster aku x mati kene gomol..kihkih..

1 ulasan:

kyril berkata...

kamu mengingat kan aku kepada hamster aku yg telah tiada..huwa:(