my blogger's frenzz

Selasa, 26 Oktober 2010

Typical Thinkin'

entry kali ni aku nk cite sal "pemikiran tipikal". ramai je manusia yg de pemikiran camtu, kirenye diorg dh mlas nk pikir terok2 kot, ataupun xpernah gune kehebatan otak sendiri tuk lebih berfikir.ataupun nak lari dari kenyataan.....sebagai contohnye ; jeng..jeng..jeng


tipikal seorang lelaki poyo : nk arap p'puan paham die jekkk..kalo keje tu konon2 bz nk pokes keje,tp leklok je de duk lyn fesbuk,de je komen ngn kwn2 duk plan nk lepak mane mlm ni..cesss..time musim bola lak,nk arap p'puan paham yg die time tu unavailable 24/7, bola sane bola sini..cess x 2..kalo yg solo lak, nk awek yg hot2,body meletz,.persis bal model sepender,event prangai cam haram jadah, yg 2 tolak tepi jauh2..tp betul la..ramai kot kawan aku yg ak tengok cmni, bkn xde p'puan yg simple2,prngai molek cume x secantik model tp manis 2 de..yg 2 diorg wt2 bute jekk..yg org laen duk berebut,yg 2 jgk la die nk kejar..motippp kamo???..


tipikal seorang perempuan gedik : aiyoo0oo..ko tu dh la x berape santekk tp gedikk je lebih,.yg ko tau as long ko gedik sume orng suke ko..wadefak??cilakak..duk tawe mengilai2 depan jantan thah pape,kunun ko la pling kewl..leng hang out ngn diorng, padahal belakang ko jantan2 ni kutuk ko gak..cian ko kn?..xsedo diri..len kali jual harge diri tu mhal ckit..jgn jual lambak je..hohoho~`


tipikal pasangan mak bapak bute ati: kalo anak tu baekkk je depan mate,kt luar pun bajet baek laAaa sangaaatt..percaye anak 100%,kunun anak xkn wt bende thah pape, bile de orang ngadu anak ko itu ini, wahhh bukan maen dalihh, melenting back up anak, lg teruk kalo anak ngadu cikgu kt sekolah cubit die tanpa motip...mule la duk serang skolah kunun cikgu melampau..cess,kalo cubit ckit pun xleh baek xyah skolah,skolah kt umah jekk..cikgu tu pun xde keje sgt nk saje2 cubit anak ko..putih gebu sgt kew???..gilo!!..hurmm,back up la ank 2,kalo yg pompuan bile pewot dh buncit,jgn baru nk t'jerit t'lolong,yg laki lak bile tbe2 kene than cz rosakkan onak orang jgn wt2 pitam lak..ko sebanarnye yg rosakkan anak ko..bak kate pepatah : sayang anak tangan-tanagkan~~



sekian saje entry aku kali ni,makin lame makin emo + melalut lak ak neh..hehehe..
 


p/s:renung2 lah wahai sahabat~~

2 ulasan:

Langit Pertama berkata...

Alamak, emonyer...
Cam ada pengalaman je ni...
Huhuhu

^^iera wania^^ berkata...

tehhehehehehehe~~
emo ekk..saje je nk b'lakon cmne jd bdk emo.saje je penuhkan otak ngn emosi nih..hahaha~~