my blogger's frenzz

Selasa, 22 Disember 2009

punggung aku besar???..ade ak kesah??..cakcakcak~~


hahaha..tbe2 ak rse nk post entry yg sengal ni..cz ah dh buhsan cz org asyik duk kutuk puji montot a.k.a punggungku ini yg mantop..yezzaa~~
rilex r..len org len bake bodynyer t'utama tang bhgian chumil  ini..hahahaha~~
elloww..ak bgge tau ngn anugerah ilahi ni..
ak ni sme kategori ngn Jlo, Kim Kardashian,,
"junk in da trunk"
hahahaha..
ermm,lm mlysia la cm dato' ct kite le..
err..same kew??..
w'pun ak cm t'lajak tonggek chumil je..cz ak insan t'pilih..
weehhh, montot bsau snag beranak laa!!!..huh!!

so tuk m'nyedapkan atiku yg m'miliki montot super Jlo ni..ak pun research r rhsia2 montot..
tuk tatapan korag jgak kaum hawa.. huhuhu 

1. Seimbang
Paha dan punggungnya seimbang.Tidak terlalu besar.Tidak terlalu kecil. Tidak terlalu bulat. Tidak terlalu rata. Pemiliknya dikatakan seorang yang tenang dan pemurah.Bakal ibu dan bapa yang baik. Seorang ibu yang sangat penyayang.Seorang bapa yang jelas pemikiran ke man a hala tuju keluarganya dan sangat berjaya dalam kerjayanya. Perjalanan hidup teratur tanpa banyak masalah dan stabil.
 

2. Bulat
Individu yang mempunyai punggung yang bulat adalah seseorang yang berjiwa kental, idealistik,periang, sentiasa berse man gat, pandai mengawal perbelanjaan, suka bersosiol dan boleh bergaul dengan sesiapa sahaja. Kuat mengharungi segala cabaran hidup sama ada cabaran yang baik atau yang buruk.
 

3. Tinggi
Punggung tinggi ke atas. Orang ini dikatakan mempunyai daya seks yang sangat tinggi. Sangat disukai ramai. Tidak kisah dengan kata-kata negative orang lain. Hatinya tidak mudah sensitif dengan kata-kata yang diluahkan orang lain. Suka berse ron ok. Orang ini suka membuat sesuatu mengikut hati dan perasaan bukan fikiran menyebabkannya sukar mendapat status tinggi dalam masyarakat.
 
4. Besar
Pemilik punggung besar dan paha besar seorang yang ro man tik. Subur. Sihat. Penuh rasa cinta. Sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai cita-cita. Ceria,pemurah dan bijak menguruskan kewangan. Baginya tidak ada yang mustahil. Segalanya boleh diatasi. Jenis no problem. Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan.
 
5. Rata
Punggungnya rata atau hampir samarata dengan badan. Ia melambangkan empunya diri yang lurus, bijak danterlalu idealistik. Tidak pandai mencari peluang berniaga. Jika perempuan, ia dikatakan tidak subur dan tidak mempunyai anak lebih dari satu. Tidak mempunyai perancangan masa depan yang jelas. Terlalu berserah kepada keadaan tanpa ada insiatif untuk memajukan diri. 
 
*kredit tuk kahkahkah.mnazman.com kerna info yg m'ngembangkn bontot bgus ini..weEee~~

err..nk tgk montot sy kew???...
xpela..imagine jek la yek...hahahahahaha~~

Tiada ulasan: